Liikuntaloma

Liikuntaloma

Treeniloma Hyvällä Energialla!


Montenegron ihana kesä, keskilämpötila kesäkuun alussa lämpötilat kohoavat 27-28 asteen tuntumaan ja luonto on kauneimmillaan kun eri lajit toisensa perään heräävät hehkumaan!

Lähde nyt tutustumaan Montenegroon ja samalla myös treenaamaan mukavassa seurassa! Matkan hintaan kuuluu keho- ja liikkuvuustreenejä, aineenvaihduntaa kiihdyttävää jumppaa, syvävenyttelyä ja kuntopiiriä ja ehkäpä myös allasjumppaa! 

Ohjaajana on kuopiolainen hyvinvointialan yrittäjä Saija Nivamo, FAF Wellness coach, liikunnanohjaaja, koulutettu hieroja, joogaohjaaja. Saijalla on kokemusta ryhmäliikunnanohjauksesta yli 25 vuoden ajalta. Hän on kouluttautunut laajasti hyvinvoinnin ja liikunnan eri osa-alueilla sekä ollut mukana useissa työhyvinvointiprojekteissa palautumisen asiantuntijana.

Viikko on täynnä iloista energiaa, hiljaisuutta ja rauhoittumista, ulkoilua ja tietenkin omaa aikaa! Yhtenä päivänä käydään patikoimassa upeassa Montenegron luonnossa! Ehdit myös halutessasi osallistua retkille.

Ilmoittaudu mukaan tälle ihanalle treenilomalle , jossa voit liikkua oman kuntotasosi mukaan. Voit olla superliikkuja tai vasta-alkaja, ohjattua liikuntaa järjestetään vähintään kerran päivässä. 

Kurkkaa tästä matkatoimiston sivut ja varaa lomasi upeaan Montenegroon:

https://www.tilausmatkat.info/matkat/hyvinvointimatkat/liikuntaloma-montenegrossa-13.-20.06.-uutuus.html?fbclid=IwAR3L-4x0UQUJeNnPAnJp-rLX_UaKYP3-K_2m4KIzlkHL-RjOVwUiKGfAvYU