YRITYS

Hyvä Energia

Yrittäjä Saija Nivamo

Olen kuopiolainen energinen kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Koulutukseltani olen lähihoitaja, liikunnanohjaaja, koulutettu hieroja sekä FAF wellness coach (hyvinvointivalmentaja).

Minulla on perinteisen jäsenkorjauksen peruskurssin opinnot sekä kuumakivihieronnan opinnot suoritettuna, ja jatkan edelleen opintojani rentouttavien hoitojen sekä oman ammattitaitoni kehittämiseksi. Haen jatkuvasti lisätietoa sekä syvennyn hoivatyön, että liikunnanalan opintoihin kehittääkseni itseäni ja auttaakseni entistä paremmin asiakkaitani.

Työtä olen tehnyt sairaalassa, lääkärikeskuksissa ja asiakaspalvelualan esimies sekä muissa tehtävissä. Yrittäjän arki on minulle tuttua myös kaupalliselta puolelta.

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja lämmin. Rakastan ihmiskohtaamisia ja asiakkaiden olon sekä hyvinvoinnin parantamista.Rakastan luontoa ja liikkumista metsässä. Kuopio ja sen lähialueet tarjoavat kauniit puitteet luonnossa liikkumiseen. 

Rentoudun viettämällä aikaa perheen ja läheisteni kanssa. Hiljentyminen ja pysähtyminen arjen keskellä on minulle tärkeää.

Minun tavoitteenani on voida mahdollisimman hyvin; liikkua, nukkua, syödä, tehdä työtä ja olla läsnä jokaisessa kohtaamisessa.

Perustin tämän yrityksen, jotta voisin auttaa sinua voimaan paremmin arjessasi ja auttaa niissä asioissa, joihin et itse tai läheisesi tällä hetkellä kykene.KUNINKAANKATU 27

70100 Kuopio

Y-tunnus 3122634-4

email: saija@hyva-energia.com