YRITYS

Hyvä Energia

Saija Nivamo

Olen Kuopiolainen energinen kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Koulutukseltani olen lähihoitaja, liikunnanohjaaja, koulutettu hieroja sekä FAF wellness coach (hyvinvointivalmentaja).

Minulla on perinteisen jäsenkorjauksen peruskurssin opinnot sekä kuumakivihieronnan opinnot suoritettuna, ja jatkan edelleen opintojani rentouttavien hoitojen kehittämiseksi.  Haen jatkuvasti lisätietoa sekä syvennyn hoivatyön, että liikunnanalan opintoihin kehittääkseni itseäni ja auttaakseni paremmin asiakkaitani.

Työtä olen tehnyt sairaalassa, lääkärikeskuksissa ja asiakaspalvelualan esimies sekä muissa tehtävissä. Yrittäjän arki on minulle tuttua myös kaupalliselta puolelta.Rakastan luontoa ja liikkumista metsässä. Kuopio tarjoaa kauniit puitteet luonnossa liikkumiseen. Minulla on kaksi ihanaa koiraa, jotka pitävät koko perheen liikkeessä. Toimin aktiivisena vanhempana ja joukkueenjohtajana poikani jalkapallojoukkueessa.

Rentoudun viettämällä aikaa perheen ja läheisteni kanssa. Hiljentyminen ja pysähtyminen arjen keskellä on myös minulle tärkeää.

Minun tavoitteenani on voida mahdollisimman hyvin; liikkua, nukkua, syödä, tehdä työtä ja olla läsnä jokaisessa kohtaamisessa.

Perustin tämän yrityksen, jotta voisin auttaa Sinua arjessa voimaan paremmin ja auttaa niissä asioissa, joihin et itse tai läheisesi tällä hetkellä kykene.