Liikuntapalvelut

Virkistys- ja liikuntapalvelut


Hyvä Energia tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä. 

Virkistys- ja liikuntapalvelumme on suunniteltu tarjoamaan liikuntapalveluja yksityisille henkilöille, yrityksille, seuroille tai voit koota oman ryhmän liikunnalliseen toimintaan.

Voimme järjestää liikunnallisen tapahtuman viihtyisässä ja rauhallisessa tilassani osoitteessa Kuninkaankatu 27, 10-12 henkilölle, tai voin tulla toivomaanne tilaan luoksenne. 

Minulla on yli 25 vuoden kokemus ryhmäliikunnanohjauksesta, ja voimme yhdessä sopia tavoitteisiinne sekä toiveisiinne sopivan harjoituksen.

Työhyvinvointipäivät tai tapahtumat, illanvietto tai ystävien kohtaaminen, pikkujoulut tai kesäjuhlat - voit varata liikunnallisen tai rentouttavan hetken juurii teidän tarpeidenne mukaan.


Kysy rohkeasti tarjous puhelimitse: 044 988 6268

Esimerkiksi:

Pienryhmät studiolla (Kuninkaankatu 27) toteutettuna:

Äänimaljarentoutus, kesto 60 min, hinnat alkaen 99 euroa ( sis. alv)

Soundful Yin, kesto 75 min, hinnat alkaen 120 euroa (sis. alv)

Studiolta löytyy joogamatot, viltit ja joogatyynyt.


SOUNDFUL YIN

Tule rentoutumaan ja nauttimaan äänien lempeästä sekä harmonisesta soinnista yhdistettynä Yin Joogan lempeisiin asanoihin.

Yin on passiivinen, rauhallinen ja ennen kaikkea kehoa avaava harjoitus. Kehoa ja mieltä tasapainottava, hermostoa rauhoittava harjoitus vie meidät syvemmälle kehon kireyksiin ja lukkoihin, vauhdittaen samalla sidekudosalueiden aineenvaihduntaa.

Yin-joogassa asennoilla hoidetaan ja parannetaan niin kehoa kuin sydäntä, jolloin mieli vahvistuu sekä voi hyvin. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 2-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. Yinissä halutaan päästä venyttämään sidekudosta lihasten sijaan ja se onnistuu silloin, kun venytykseen ei mennä liian syvälle ja siinä pysytään pidemmän aikaa.

Tunnilla soitetaan tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja , gongia, koshia, thinsoja sekä sadekeppiä.

SOINTUKYLPY/ ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Teemme aluksi muutamia kehoa avaavia venytyksiä, jonka jälkeen laskeudutaan lepäämään viltin alle ja saat kuunnella ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen.

Äänimaljojen ja muiden soittimien äänet ja värähtelyt voivat saattaa sinut unen ja valvetilan rajamaille, hellästi koskettaen kehoasi, tunteitasi sekä ajatuksiasi. Saat vain olla tekemättä ja yrittämättä mitään, ja antaa maljojen soinnin ja värähtelyjen helliä kehoa sekä mieltäsi.

Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu, hermosto ja lihakset rentoutuvat sekä oksitosiinin, eli hyvänolon hormonin, eritys lisääntyy.  Aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.

Äänimaljarentoutus soveltuu aivan jokaiselle eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta rentoutushetkistä. Erityisen hyvin äänimaljarentoutus soveltuu kuormittuneelle ja stressaantuneelle keholle. Monille äänimaljarentoutus on ollut erityisen hyvä tapa harjoitella rentoutumista, sillä äänimaisema auttaa pysähtymään aloilleen ja ääniaallot hellivät kehoasi. 

Lue lisää äänimaljarentoutuksesta niille paneutuvilta sivuiltani: www.äänimaljarentoutus.fi