Liikuntapalvelut

Virkistys- ja Liikuntapalvelut


Hyvä Energia tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä. 

Virkistys- ja Liikuntapalvelut on suunniteltu tarjoamaan liikuntapalveluja yksityisille , yrityksille, seuroille tai voit koota oman ryhmän liikunnalliseen toimintaan.

Pystymme järjestämään liikunnallisen tapahtuman tilassani KUNINKAANKATU 27, 10-12 henkilöllö tai tulen toivomaanne tilaan luoksenne. 

Minulla on yli 25 vuoden kokemus ryhmäliikunnanohjauksesta, yhdessä voimme sopia tavoitteisiinne sopivan harjoituksen.

Työhyvinvointipäivät tai tapahtumat, illan vietto tai ystävien kohtaaminen, pikkujoulut tai kesäjuhlat, voit varata liikunnallisen tai rentouttavan hetken tarpeidenne mukaan.

Kysy rohkeasti tarjous p 044-988 6268

Esimerkiksi :

Pienryhmät Studiolla, Kuninkaankatu 27 toteutettuna

Äänimaljarentoutus 60 min hinnat alkaen 90 euroa, sis alv

Soundful Yin 75 min hinnat alkaen 120 euroa, sis alv

Studiolta löytyy joogamatot, viltit, joogatyynyt.


SOUNDFUL YIN

Tule rentoutumaan ja nauttimaan äänien lempeästä ja harmonisesta soinnista yhdistettynä Yin Joogan lempeisiin asanoihin.
Yin on passiivinen, rauhallinen ja ennen kaikkea kehoa avaava harjoitus.
Kehoa ja mieltä tasapainoittava, hermostoa rauhoittava harjoitus vie meidät syvemmälle kehon kireyksiin ja lukkoihin, vauhdittaen samalla sidekudosalueiden aineenvaihduntaa.
Yin-joogassa asennoilla hoidetaan ja parannetaan niin kehoa kuin sydäntä, jolloin mieli vahvistuu ja voi hyvin. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 2-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. Yinissä halutaan päästä venyttämään sidekudosta lihasten sijaan ja se onnistuu silloin, kun venytykseen ei mennä liian syvälle ja siinä pysytään pidemmän aikaa.

Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja , gongia, koshia, thinsoja sekä sadekeppiä.SOINTUKYLPY/ ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Teemme aluksi muutamia kehoa avaavia venytyksiä, jonka jälkeen laskeudutaan
lepäämään viltin alle ja saat kuunnella ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen.
Äänimaljojen ja gongin harmoniset äänet ja värähtelyt voivat saattaa Sinut unen ja valvetilan rajamaille, hellästi koskettaen kehoasi, tunteitasi sekä ajatuksiasi. Saat vain olla tekemättä ja yrittämättä mitään ja antaa maljojen soinnin ja värähtelyjen helliä kehoasia ja mieltäsi. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu, hermosto ja lihakset rentoutuvat sekä oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.