Tiibetiläinen  Äänimaljarentoutus

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Yksilörentoutus 60 min 55 euroa/ hlö , Tutustumistarjous uusille asiakkaille 35 e/ 45 min reuntoutus ja 15 min esittely äänimaljarentouksen etenemisesta ja vaikutuksesta.

Parihoito sinulle tärkeän ihmisen kanssa 75 min joogamatolla maaten 85 euroa/ 2 hlöä

Tiibetiläiset soivat kulhot on valmistettu käsin takomalla Pohjois-Intiassa ja Nepalissa. Siksi jokainen kulho on yksilöllinen niin painoltaan, kulhon paksuudeltaan kuin ääneltään. 

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Arjessa aivomme värähtelevät Beta-aalloilla, eli olemme aktiivisia ja huomiokykymme on täydessä toiminnassa. Rentoutuessa aallot alkavat hakeutua hitaampaan Alfa-rytmiin. Tämä on se ihanan lempeä tila joka valtaa mielen juuri ennen nukahtamista. Syvärentoutuessa aallokko madaltuu ja hidastuu entisestään, lähestytään Theta-aaltojen meditatiivista keinuntaa.

Kenelle äänimaljahoito sopii?

Äänimaljahoito sopii moneen tarkoitukseen: kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet unettomuutta tai jännityksiä kehossasi. Äänimaljahoito sopii hyvin myös aistiyliherkille. Äänimaljoilla on turvallista hoitaa niin aikuisia kuin lapsia sekä myös raskaana olevia. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. 

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen

Hoidon Eteneminen

Hoidossa lepäät lämpimän viltin alla omat vaatteet päällä. Hoidossa saat levätä ensin päin-, sitten selinmakuulla, soitan kulhoja sekä kehollasi että sen ulkopuolella. Hoidossa käydään läpi rauhaisaan tahtiin koko keho päästä varpaisiin.

Hoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä tai vaihtoehtoisesti maljan reunalla pyöritetään iskintä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.

Energiatasolla äänimaljahoito vaikuttaa sekä asiakkaan auran värähtelytasoa kohottavasti että stimuloiden energian virtausta energiakanavissa eli meridiaaneissa. Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia, jolloin maljoja käytetään asiakkaan keholla eri chakrojen päällä.