Tiibetiläinen  äänimaljarentoutus

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Yksilörentoutus, kesto 60 min, hinta 55 euroa / hlö 

Tutustumistarjous uusille asiakkaille 45 e / 45 min rentoutus ja esittely äänimaljarentoutuksen etenemisestä ja vaikutuksesta.

Parihoito sinulle tärkeän ihmisen kanssa joogamatolla maaten. 
85 euroa/ 2 hlöä
 

Pienryhmä, kesto 60 min, hinta alkaen 99 euroa,

Isommat ryhmät, kysy rohkeasti tarjous!


Tiibetiläiset äänimaljat on valmistettu käsin takomalla Pohjois-Intiassa ja Nepalissa. Jokainen kulho on yksilöllinen niin painoltaan, kulhon paksuudeltaan kuin ääneltään. 

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Arjessa aivomme värähtelevät Beta-aalloilla, eli olemme aktiivisia ja huomiokykymme on täydessä toiminnassa. Rentoutuessa aallot alkavat hakeutua hitaampaan Alfa-rytmiin. Tämä on se ihanan lempeä tila, joka valtaa mielen juuri ennen nukahtamista. Syvärentoutuessa aallokko madaltuu ja hidastuu entisestään, lähestytään Theta-aaltojen meditatiivista keinuntaa.

Kenelle äänimaljahoito sopii?

Äänimaljahoito sopii moneen tarkoitukseen: kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet unettomuutta tai jännityksiä kehossasi. Äänimaljahoito sopii hyvin myös aistiyliherkille. Äänimaljoilla on turvallista hoitaa niin aikuisia kuin lapsia sekä myös raskaana olevia. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. 

Äänimaljahoidon vaikutuksina ovat verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. 

Hoidon eteneminen

Hoidossa lepäät lämpimän viltin alla omat vaatteet päällä. Hoidossa saat levätä ensin päin-, sitten selinmakuulla, kun samalla soitan maljoja sekä kehollasi, että sen ulkopuolella. Hoidossa käydään läpi rauhaisaan tahtiin koko keho päästä varpaisiin.

Hoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti malletilla, tai vaihtoehtoisesti maljan reunalla pyöritetään mallettia, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussa. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä ja rasvan määrästä.  Äänimaljahoito on vaikuttava hoitomuoto aina solutasolta alkaen.

Energiatasolla äänimaljahoito vaikuttaa sekä asiakkaan auran värähtelytasoa kohottavasti, että stimuloiden energian virtausta energiakanavissa eli meridiaaneissa. Hoito tasapainottaa myös chakroja eli energiakeskuksia, jolloin maljoja käytetään asiakkaan keholla eri chakrojen päällä. 

Varaa aikasi: Ajanvaraus


Lue lisää äänimaljarentoutuksesta niihin painuttavilta sivuiltani: www.äänimaljarentoutus.fi.