Synergy-tuotteet

Synergy

Kauttani saat hankittua laadukkaita ja toimivia Synergy-tuotemerkin tuotteita. Synergy on yhdessä Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksen kanssa kehittänyt tehokkaita tuoteratkaisuja, jotka tehostavat mikrobiomin tasapainottamista.

Ravintolisiä on käytetty eri tarkoituksiin jo vuosikymmenien ajan. Aiemmin ei kuitenkaan keskitytty siihen, minkä nyt tiedetään olevan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ytimessä.  Tieteellisissä tutkimuksissa on löydetty kehon sisäinen kiehtova ekosysteemi, jonka nimi on mikrobiomi. Mikrobiomisi terveys vaikuttaa aivojen toimintaan, mielialaan, vastustuskykyyn ja ruoansulatuskanavaan. Kehon mikrobiomista 75 % on suolistossa. Siksi Synergyn tuotteet on suunniteltu vaikuttamaan nimenomaan suoliston mikrobiomiin.

Tässä linkki verkkokauppaan: https://hyvaenergia.new.synergyworldwide.com


Tuotesuositukseni SINULLE

Kehonpuhdistuskuuri Purify tai ehkäpä Synernergy E9


Synergy Purify

Synergyn Purify -paketti sisältää kliinisesti testattuja ja patentoituja tuotteita, jotka auttavat mikrobiomia käynnistymään puhtaalta pohjalta ja maksimoimaan hyvinvointisi. Hyvien mikrobien suojaaminen ja tukeminen on aivan yhtä tärkeää kuin huonojen poistaminen.

Tavoitteena on saavuttaa huomattavia ja pysyviä muutoksia hyvinvoinnissasi ja elämänlaadussasi.

Purify 21 päivän ohjelman aikana, olen tukenasi koko puhdistuskuurin ajan, annan vinkkejä  ruokailuun ja liikuntaan. 

Voit tilata tuotteet suoraan verkkokaupastani tai ottaa yhteyttä niin tehdään tilaus yhdessä ja aloitetaan kehon kokonaisvaltainen puhdistus.Tutustu Synergyn Purify -ohjelmaan videon kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=VUDsmN0dSMA


Synergy e9

Synergyn e9 edistää tehokkaasti normaalia energiantuotannon aineenvaihduntaa. e9 sisältää yhdeksää eri aminohappoa. Se sisältää myös yrttiuutteita sekä useita vitamiineja: B12- ja B6-vitamiinia, riboflaviinia, tiamiinia ja pantoteenihappoa. Hyvänmakuinen koostumus sisältää guaranan siemen-uutetta ja Yerba Mate-uutetta, jotka ovat luonnollisia kofeiinin lähteitä. Kaikki ainesosat ovat turvallisia ja korkealaatuisia, ja tuote on vähäkalorinen.