Tulevat Tapahtumat

Kehon ja Mielen Hyvinvointi Viikonloppu Spa Hotel Runnilla 22-24.10.2021 

Lokakuun hämärässä on ihana kokoontua rentoutumaan, nauttimaan hyvästä seurasta, naurusta ja ilosta. Puhutaan rentoutumisesta ja rauhoittumisen tekniikoista, unesta, stressistä, liikkumisesta ja näiden vaikutuksesta terveyteen ja vireyteen. 

Viikonloppu on täynnä iloista energiaa, hiljaisuutta ja rauhoittumista, ulkoilua ja tietenkin omaa aikaa. Nautitaan rennosta viikonlopusta Runnin ruokaherkuista ja kauniista ympäristöstä yhdessä! 

Varaukset ja lisätietoa kurssista: saija@hyva-energia.com, p.044-9886268; varauksen jälkeen saat kurssista laskun sähköpostiisi, joka maksetaan etukäteen 3.10 mennessä. 

Hyvinvointi viikonlopun hinta 125 € .

Majoitus Spa Hotel Runnin kylpylähotellissa 65 € / hlö / vrk/ jaettu 2hh sis. aamiaisen ja vapaan Spa-osaston käytön. Lisävuode 40 €/ hlö; Huone omaan käyttöön +30 € / vrk Varaukset: myyntipalvelu@spahotelrunni.fi www.spahotelrunni.fi 

Hyvinvointiviikonlopun ohjaajana toimii kuopiolainen hyvinvointialan yrittäjä Saija Nivamo, Wellness coach, Liikunnanohjaaja, Firstbeat asiantuntija. Saijalla on kokemusta ryhmäliikunnanohjauksesta yli 20 vuoden ajalta. Hän on kouluttautunut laajasti hyvinvoinnin ja liikunnan alueella mm jooga ohjaajaksi, Les Mills bodypump, sekä bodybalance ohjaajaksi, hän on myös käynyt Tiibetiläisen äänimaljahoidon- ja sointukylpyohjaajakoulutuksen. 

Viikonloppuun osallistuneiden kesken arvotaan 1x Firstbeat Hyvinvointianalyysi. Arvonta suoritetaan kurssin päätöstilaisuudessa. 

Sunnuntaina mahdollisuus tutustua lyhyesti Firstbeat Hyvinvointianalyysin sisältöön, kurssilaisille Firstbeat hyvinvointianalyysi tarjoushintaan 169 euroa (norm 199e) sis.3 vrk sykevälimittaus, mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren, henkilökohtaisen kirjallisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse sekä palautekeskustelu ( Hyvä Energia Studiolla Kuopiossa tai puhelimitse) 

Ohjelma 

22.10 perjantai 

klo 16-18 Saapuminen, majoittuminen, päivällinen (omakustanne) 

klo 18.30-19 Kokoontuminen Kirjastoon, Hotellin 2. kerros.

 -Tervetuloa Hyvinvointi Viikonloppuun-

klo 20-20.30 Syvävenyttely savusaunan lempeässä lämmössä 

Savusaunan, poreiden ja spa osaston vapaa käyttö

 Pieni iltapala Savusaunan tuvassa klo 20.30-21.00 tarjolla kurssilaisille (sis. hintaan)

 (Ravintolassa esiintyy illalla Markku Aro & Diesel, liput kurssilaisille ennakkoon 15 €, pöytävaraus ehdottoman tärkeää) 

23.10 lauantai

Aamiainen 

klo 9.00-10.30 Metsäjooga & Metsämeditaatio /sateella liikuntatilassa Kokoontuminen hotellin edessä 

klo 11-12 Puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista & harjoitukset / liikuntatila

Lounas (omakustanne), Aikaa omille ajatuksille 

klo 15-16.00 Keho voima harjoittelu, Kiertoharjoittelu oman kehon painolla + muutamia välineitä apuna käyttäen. Oma pieni välipala 

klo 16.15-17.15 Soundfull Yin, rentoudutaan ja nautitaan äänimaljojen harmonisesta soinnista yhdistettynä Yin Joogan lempeisiin asanoihin. Yin on passiivinen, rauhallinen ja ennen kaikkea kehoa avaava harjoitus. 

klo 17.30-19 Päivällinen (omakustanne) 

19.30-20.30 Äänimaljarentoutus Laavulla/ sateen sattuessa liikuntatilassa 

(Ravintolassa esiintyy illalla Tiina Räsänen ja Petri Hervanto & Royal Feelgood, liput kurssilaisille ennakkoon 15 €, pöytävaraus ehdottoman tärkeää) 

Su 24.10 sunnuntai 

Aamiainen

klo 9.00-9.45 Vesi elementtinä, kehon avaus altaassa; allasosaston vapaa käyttö 

klo 11-12.30 Lounas ja huoneiden luovutus 

12.30-13.15 Hyvinvointi viikonlopun päätös, jutustelua viikonlopusta, hiljentyminen 

-Hyvää kotimatkaa-