Soundful Yin, Sointukylpy

SOINTUKYLPY

Teemme aluksi muutamia kehoa avaavia venytyksiä, jonka jälkeen laskeudutaan
lepäämään viltin alle ja saat kuunnella ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen.
Äänimaljojen ja gongin harmoniset äänet ja värähtelyt voivat saattaa Sinut unen ja valvetilan rajamaille, hellästi koskettaen kehoasi, tunteitasi sekä ajatuksiasi. Saat vain olla tekemättä ja yrittämättä mitään ja antaa maljojen soinnin ja värähtelyjen helliä kehoasia ja mieltäsi. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu, hermosto ja lihakset rentoutuvat sekä oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy. Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille.
Kesto 60 min , hinta 12 euroa.
Ryhmän koko max 10 hlöä, min 4 hlöä.
Ilmoittautuminen tuntia edeltävään iltaan mennessä viestillä, 

p. 044 988 6268/ saija@hyva-energia.com. 

Tunnit parillisen viikon maanantaisin klo 18-19

SOUNDFUL YIN

Tule rentoutumaan ja nauttimaan äänien lempeästä ja harmonisesta soinnista yhdistettynä Yin Joogan lempeisiin asanoihin.
Yin on passiivinen, rauhallinen ja ennen kaikkea kehoa avaava harjoitus.
Kehoa ja mieltä tasapainoittava, hermostoa rauhoittava harjoitus vie meidät syvemmälle kehon kireyksiin ja lukkoihin, vauhdittaen samalla sidekudosalueiden aineenvaihduntaa.
Yin-joogassa asennoilla hoidetaan ja parannetaan niin kehoa kuin sydäntä, jolloin mieli vahvistuu ja voi hyvin. Jokaisessa asennossa ollaan vähintään 2-5 minuuttia, mikä antaa aikaa myös mielen rauhoittamiselle. Yinissä halutaan päästä venyttämään sidekudosta lihasten sijaan ja se onnistuu silloin, kun venytykseen ei mennä liian syvälle ja siinä pysytään pidemmän aikaa.

Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja , gongia, koshia, thinsoja sekä sadekeppiä. 

Kesto 75 min, hinta 15 e
Ryhmän koko max 10, min 4 hlöä.
Ilmoittaudu viestillä tuntia edeltävään iltaan mennessä 

p.044-9886268/ saija@hyva-energia.com.

TUNNIT TORSTAISIN

klo 17.30-18.45

klo 19.15-20.30